Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Johan Palm

Av Becca - 15 november 2008 19:08

Ja mina vänner och alla andra, Idol är inte mitt favorit program MEN det händer att jag tittar på det ibland.


Jag har absolut inte följt årets säsong. Men följa med i vad som händer i idol kan man ju göra ändå, via tidningar vill säga. Det är ju inte sällan man läser något om "Idol Anna" eller "Idol Martin" eller vad fan alla heter! Men less kan jag bli så jag skriker. Alla, ALLA som har blivit kända i Idol är döpta därefter, speciellt dom som inte gjort så bra ifrån sig efter Idol programmet som ex: Idol.... Ja jusste jag kommer inte ens ihåg vinnaren med rött hår :S men ta Idol Agnes som exempel. Dom som dock har jobbat sig ifrån Idolstämpeln heter numera bara: Sibel, Darin eller Markus Fagervall.


Men vem? som profesionell artist vill heter något i form av Idol Agnes?

Härregud... Men i vilket fall ska jag komma till punkten som jag tar upp i rubriken, eller snarare människan jag tar som rubrik. Johan Palm. Innan jag ens kollade på årets Idol hade jag hunnit läsa så mycket skit och skitkastande insändare i tidningarna om Johan Palm, så när jag väl skulle se människan sjunga förberedde jag mig på något tondövt och bedrövligt.


Det var dock helt fel av mig! VARFÖR kasta alla skit på Johan? han är ju hur bra som helst! HUR BRA SOM HELST! och jag är inte ironisk nu. Johan är inte som nån Alice eller som Robin Eriksson som tydligen stylats om också bara för att passa in på Idoljuryns lilla checklista på vad en artist är...


Nej Johan kör sitt race, han sjunger som ingen annan, OCH so WHAT om han är i målbrottet, alla killar kommer dit förr eller senare, och han sjunger ju sjukt bra nu så hur bra kommer han inte sjunga när han kommit ur målbrottet?!!!!!


SLUTA KASTA SKIT PÅ JOHAN! han heter också Johan Palm och det ska förbli hans namn, döps han om till IdolJohan då stämmer jag den som döpt om honom. För någon IdolJohan blir han aldrig, han är han, och han är sjukt bra på det. Till alla dom som också klagar på hans icke funna taktkänsla på scenen, men små vänner det är ju det han har, han RÖR sig till musiken efter vad han känner när han HÖR och FRAMFÖR musiken.


ÅH han är den mest orginella i Idol i år och jag diggar honom starkt. Han ska behålla sin stil, sitt konstiga jag, och sin musikaliska stil, för då tror jag helt ärligt han har chans att lyckas med en riktig karriär efter Idol. Och inte en karriär på smultronturnén som annordnas varje sommar och då turné ägarna skryter med att Idol Johan ska uppträda på deras show.


NEJ Johan det blir inte du, bara du är dig själv. Orginell är vad du är och det är vad man SKA vara för att lyckas inom yrken i media och sedan behålla sin status, jämför en riktig artist som Tingsek med någon? vem? NEJ jusste han är sig själv och tacka gudarna för det!.


En bestämd och Johan Palm stöttande RebiZ signing out!


Johan sjunger: http://www.youtube.com/watch?v=17HoT41CLYU&feature=related





 
 
Ingen bild

misse

29 november 2008 14:20

Johan Palm är bäst! Han och Lars är sig själva, det gillar jag och det tycker jag är det enda rätta egentligen. Man kan inte vara någon annan än sig själv, det blir inte äkta då. Detta är "rätt" och det där är "fel", låter juryn som. Någon slags manual till vad som funkar och inte funkar. Det blir dötrist, förutsägbart, slätstruket, opersonligt... Det liksom fokuseras på hur allt ser ut och låter. Att man rör sig perfekt, sjunger felfritt och har den "rätta" stilen. Tråkigt? Ja. Man härmar andra artister som uttryckt en äkta känsla i deras sång och dans. Men en äkta känsla behöver inte någon manual, den bara är och vill uttryckas på sitt sätt. Man kan bara bli äkta uppskattad för den man är och det man uttrycker som artist om man verkligen är sig själv, ingen annan. Om man kommer med nåt totalt unikt som kommer från hjärtat. Att man tänker utanför boxen och utvidgar sin syn för att hitta nåt som är totalt unikt och kommer från en själv, och som inte bara är en härmning av sånt som gjorts tidigare. Att man förmedlar en äkta känsla och inte bara ord och själlösa uttryck. Johan sjöng avskedslåten i Eftersnack skitbra! Han tog verkligen i som han mena det, och det är verkligen inte många som vågar göra nåt sånt! Man ser att han är äkta. Han kommer bli en stjärna, det är jag säker på. Man måste följa sitt hjärta och satsa fullt! Om man härmar någon slags idé om vad som är rätt så slutar man lyssna på hjärtat. Då blir det inte äkta, inga äkta känslor, ingen glöd eller passion. Det finns inget rätt sätt för alla. Jag gillar verkligen Johan Palm, för han är en sån som gör just de grejerna. Han är sig själv och det känns äkta. Sen gillar jag Lars också, han var skitbra. Att klaga på Johan taktkänsla är lite konstigt. Johan är kung, han är så perfekt som man kan bli för han är äkta och dansar sin egen stil.

 
Ingen bild

feeella

15 december 2008 01:45

Håller med, Johan är fantastisk!

 
Matilda

Matilda

20 december 2008 01:57

Hittade detta inlägget, ganska gammalt, men jag måste kommentera det, för du har SÅ RÄTT!
Johan Palm var bäst i idol, han hade en personlighet och "gnista" som ingen annan hade. Anna, visst hon sjunger jättevackert, men hon står itne ut på något sätt. Och hur 17 kunde alice komma till final? Johan har jätte jätte jättemycket mera fans, hur kunde han komma 4?! Liksom, han har fått fler kommentarer i sin gästbok än vad alla idolerna fick TILLSAMMANS förra året. Jag fattar det inte. TV4 måste ha fuskat. men aja, om några månader kommer nog en cd, och gissa vem som ska köpa den? :P JAG SÅKLART!!!

http://matiildaa.blogg.se

 
Ingen bild

nana

28 december 2008 23:12

Vill bara säga att jag håller med dig fullkomligt!!! Nu väntar vi med spänning på en JohanPalm-platta!!! :)

 
Ylva

Ylva

5 januari 2009 13:45

Du har så himla rätt! Folk bara skyller på honom o säger att han inte ens borde ha tagit sig till fredags-finalerna bara för att han är i målbrottet! Är det något man kan rå för, VA?? Nej, just det.

http://fantalover.bloggspace.se

 
Ingen bild

kerstin

9 januari 2009 19:39

Roligt att läsa att fler förstår att upskatta den musikaliska begåvning som Johan är. Äntligen något nytt som inte är så tråkigt vanligt och tillrättalagt. Hoppas han når långt inom musiken .

 
matilda

matilda

17 februari 2009 12:34

visst är han helt grym! han liknar ingenting annat i idol, han är verkligen unik och gör sitt eget av allt. han skiva kommer ju 12 mars, och vem ska köpa den? jagjagjag ;d

http://www.youaremyheroine.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Becca - 6 april 2009 21:57

Nu har jag skaffat en annan blogg. En blogg som ersätter denna. För hur länge? ja det får vi se haha.   Känner jag mig själv rätt så återvänder jag snart till bloggagratis. Men nu ska ni kolla in min nya blogg där jag skriver om allt och alla, som v...

Hej

Av Becca - 6 april 2009 21:20

Just nu irriterar jag mig på att min mor inte vill sluta sura. Hon klampar in i mitt rum när jag pluggar och kräver att få datorn för att min syster hade sett något roligt på internet... URSÄKTA men jag är pisstrött, förkyld, har ont i kroppen OCH ha...

Av Becca - 5 april 2009 23:20

Kan jag sluta sitta uppe klockan 23.20 när jag ska upp tidigt imorgon!? vah? MM... jag sitter och lyssnar på The Kooks, dom är bra!   Måste tvinga mig själv i säng nu. ett andra och sista GODNATT! ...

Av Becca - 5 april 2009 22:23

GOTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Jag hatar personligen att läsa sammanfattningar av folks liv, ja ni vet när någon skriver ett inlägg om vad dom gjort i veckan. Men jag är även mycket väl ...

Av Becca - 3 april 2009 17:50

Livet är jobbigt, hårt, svårt och piss, men jag lever på ändå.       ...

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards